All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

U Opatiji Adria Youth International - Europska liga u badmintonu

adaEuropska liga u badmintonu za mlađe uzraste, pod nazivom Adria Youth International održava se u Opatiji od 29. do 31. listopada. Opatija diše turistički i sportski 365 dana u godini, a Europska liga u badmintonu je još jedan dokaz tome. U organizaciji KŠR Gorovo i Badminton kluba Stela u suradnji s Hrvatskim badminton savezom te pod pokroviteljstvom Grada Opatije, TZ grada Opatije i Sportskog saveza grada Opatije, sportska dvorana “Marino Cvetković” središte je ovog vrsnog natjecanja na kojem se natječe250 sudionika iz ukupno 14 zemalja.

U Opatiju su tako stigli sportaši iz Češke, Malte, Švicarske, Slovenije, Slovačke, Rusije, Mađarske, Italije, Izraela, Francuske, Belgije, Austrije i Hrvatske koji se natječu u 4 kategorije: U11, U13, U15 i U17. Natjecanje završava u nedjelju 31. listopada finalnim mečevima nakon kojih će uslijediti podjela priznanja najboljima.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se