All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Karate klub Opatija: Šest odličja u Varaždinu

janaMeđunarodni karate turnir SVETI NIKOLA održan je u u nedjelju 5. prosinca u Varaždinu na kojem su sudjelovala 544 natjecatelja iz 48 klubova i 4 zemlje (Hrvatska, Mađarska, Slovenija i BiH). Turnir je bio za uzraste od 2015. godišta do juniora u katama i borbama pojedinačno i katama ekipno. Iz našeg kluba su nastupile tri natjecateljke u sedam kategorija. To su: Lana Rogović, Jana i Ela Redžić. Neki natjecatelji nisu mogli ići na turnir, jer se nalaze u izolaciji zbog COVIDA-19. Cure su postigle veoma dobre rezultate, jer su sa nastupom u 7 kategorija osvojile 6 odličja (2 zlatna, 3 srebrna i 1 brončano) poručio nam je trener kluba Drago Galina.

Rezultati:

Lana Rogović je u uzrastu 2007. godište ktg -52 kg osvojila srebrno odličje, a u ktg kadetkinja -54 kg nije uspjela doći do plasmana.

Jana Redžić je radila tri kategorije. U uzrastu 2008. godište ktg -56 kg osvojila je srebrno odličje. U uzrastu 2007. godište ktg -55 kg osvojila je zlatno odličje, a u ktg kadetkinja -54 kg osvojila je brončano odličje.

Ela Redžić je u uzrastu 2011. godište ktg -39 kg osvojila zlatno odličje, a u uzrastu 2010. godište iste ktg osvojila je srebrno odličje.  

 

FOTO: Karate klub Opatija

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se