All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Održan Novogodišnji kup Ičići 2021. za juniore

nkup iciciProteklu nedjelju u organizaciji ŠRK Ičići održano je natjecanje u ekipnom i pojedinačnom  ribolovu s obale pod nazivom  «Novogodišnji kup Ičići 2021 za juniore» -  ribolov s obale, koji se odvijao na obalnom putu između  Ičića i Ike kao i proteklih godina do sada. Natjecanje je organizirano u sklopu naše Male škole ribolova pod pokroviteljstvom Sportskog saveza grada Opatija i Turističke zajednice mjesta Ičići. Pozivu se odazvalo deset udruga koje njeguju rad s podmlatkom.

Nastupilo ja 49 natjecatelja  podijeljenih u dvije kategorije do 12 i do 16 godina. Napominjemo da je među učesnicima bilo i pet učesnika ovogodišnjeg Državnog prvenstva.  Sve u svemu najbolji  takmičari u kategoriji U16. Tijekom natjecanja učesnici su se pridržavali svih propisanih mjera zaštite od COVID-19, mjerenje temperature, dezinfekcija ruku i držanja odstojanja. Sve aktivnosti održavale su se na otvorenom zahvalujući lijepom vremenu. Ulovilo se 267 primjeraka ribe od čega je uspješno vračeno u more 170 riba. Prva tri natjecatelja u dobnim skupinama dobila su medalje, a prve tri ekipe pehare i medalje za svoje članove. Osim toga podijeljen je i prelazni pehar za prvo mjesto koji je osvojio ŠRD ZUBATAC iz Poreča u sastavu David Mesarić, Mauro Tubaković, Erik Todorović i Filip Butković sa ukupno 1556 grama odnosno 24 negativna boda. Drugo mjesto pripalo je ŠRK Ičći I. Petar Pobar, Toni Rebić, Gabriela Stupičić i Viktor Huszu sa 1268 grama odnosno 31 negativnim bodom, a treće mjesto SRD Luben Rijeka Matija Devčić, Nicole Paola Benko, Jan Martinović i Toni Kukec sa 994 grama odnosno 48 negativnih bodova. Pojedinačni plasman U12: prvi je Rino Cuomo SRD Kantrida Rijeka sa 722 grama i najviše lovljenih riba, drugi David Mesarić ŠRD Zubatac Poreč sa 576 grama i treći Julijan Dukić SRD Tunera Jadranovo sa 474 grama. Pojedinačni plasman U16: prvi Filip Butković ŠRD Zubatac Poreč sa 538 grama, drugi Petar Pobar ŠRK Ičići sa 500 grama i treći Toni Kukec SRD Luben Rijeka sa 434 grama. Pehar za najveću ribu takmičenja lenicu od 232 grama dobio je Dominik Bradashija iz SRD Jadran Opatija, Petar Pobar ŠRK Ičići dobio je pehar za najviše žive ribe 13 vraćeno u more a Matija Devčić iz SRD Luben Rijeka kao najmlađi učesnik koji je rođen je 2016 godine. Posebno priznanje dobila je Gabriela Stupičić iz ŠRK Ičići za najbolje plasiranu djevojku, 5 mjesto  Svi učesnici dobili su pisana priznanja, ribogriz za 2022 godinu, čokolade i sitne ribarske potrepštine. Nakon lova, vaganja i proglašenja rezultata učesnike s pratnjom počastili smo na terasi ispred kluba u lučici Ičići - izvjestio nas je predsjednik kluba Dušan Benko.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se