All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Održano otvoreno prvenstvo Hrvatske - Croatia Open

EllaČlanovi Karate kluba Opatije, od 08. do 10. listopada 2021. godine sudjelovali su na otvorenom prvenstvu Hrvatske CROATIA OPEN u Rijeci. Na istom je sudjelovalo 1.700 natjecatelja iz 20 zemalja. Turnir je bio u borbama pojedinačno za uzraste od 7 godina do seniora i u katama pojedinačno za uzraste od 8 godina do seniora i veterana i kate ekipno od ml. kadeta do seniora i veterana. To je bio izborni turnir za seniore koji imaju Svjetsko prvenstvo krajem studenog ove godine, a i za kadete, juniore i ml. seniore koji imaju Europsko prvenstvo početkom veljače slijedeće godine. Konkurencija je bila veoma jaka što se vidi i iz gornjih brojki broja natjecatelja i zemalja učesnica. Mnoge zemlje su došle sa kompletnim reprezentacijama u navedenim uzrastima, jer je i njima taj turnir bio izborni za gore navedena prvenstva. Iz našeg kluba je sudjelovalo pet natjecatelja u šest kategorija - izvjestio je trener KK Opatija - Dragutin Galina.

Čitaj više

Održan 13. memorijalni karate turnir Ivanec 2021.

IvanecProtekle nedjelje održao se 13. MEMORIJALNI KARATE TURNIR IVANEC 2021. u Ivancu na kojem je sudjelovalo 548 natjecatelja iz 49 klubova i 3 države. (Hrvatska, Slovenija i Mađarska). Turnir je bio za sve uzraste od 2014. godišta do seniora u katama i borbama pojedinačno i u pojedinim kategorijama kate i borbe ekipno. Iz našeg kluba je sudjelovalo četvero natjecatelja koji su nastupali u  dvije uzrasne kategorije pojedinačno, a dvije cure su nastupale i ekipno. Tako su imali više borbi da bi se mogli bolje pripremiti za Prvenstvo Hrvatske koje se održava krajem listopada. To su: Ela Redžić, David Močibob, Lana Rogović i Jana Redžić - naveo je trener Karate kluba Opatija.

Čitaj više

Aktivnosti ŠRK Ičići tijekom rujna

O aktivnostima kluba ŠRK Ičići i njegovih članova tijekom mjeseca rujna izvjestio nas je predsjednik kluba Dušan Benko:

  • 04.09.2021.  II. KLUPSKO PRVENSTVO ŠRK IČIĆI JUNIORI – nastupilo je 13 U12 kadeta – rezultati: 1. Fran Glavaš miščenić, 2. Aleksej Tihonov, 3. Viktor Hoszu.. U16 nastupilo 7 juniora – rezultati: 1. Marin Rubinić, 2. Mateo Gruban, 3. Petar Pobar
  • 12.09.2021.  MIĆI LUBEN – RIJEKA – nastupili sa 3 takmičara U12 – rezultati: 12.Endi Škalamera, 13. Samanta Paulin, 17. Marin Rubinić, ekipno Endi i Marin 8. U16 3 takmičara – rezultati : 2. Dario Šepić, 5. Petar Pobar,ekpno 1. 

Čitaj više

Karate klub Opatija sudjelovao na 15. CCRO CUP-u

lanaU subotu, 25. rujna 2021. godine održan je međunarodni turnir 15. CRO CUP 2021. u Maloj Subotici na kojem je sudjelovalo 427 natjecatelja iz 46 klubova i 3 države (Hrvatska, Slovačka i Mađarska). Turnir je bio za sve uzraste od 2014. godišta do seniora u katama i borbama pojedinačno i u pojedinim kategorijama kate ekipno. Iz našeg kluba nastupilo je troje natjecatelja koji su radili po dvije uzrasne kategorije kako bi imali više borbi, jer se bliži Prvenstvo Hrvatske koje bi se trebalo održati krajem listopada.

Čitaj više

Karate: Održan 25. Međimurje Open 2021

25. Medimurje OpenU subotu, 04. rujna 2021. godine održan je međunarodni karate turnir u Čakovcu pod nazivom 25. MEĐIMURJE OPEN 2021.na kojem je sudjelovalo 745 natjecatelja iz 77 klubova i 7 zemalja (Hrvatska, Slovenija, Italija, Slovačka, Mađarska, Austrija i BiH). Turnir je bio za sve uzraste od 2014. godišta do seniora u katama i borbama pojedinačno i u nekim kategorijama kate ekipno. IKarate klub Opatija predvodilo je četvero natjecatelja koji su trenirali u mjesecu kolovozu i bili su donekle spremni za ovakvo natjecanje. Kako bi imali više borbi svi su radili po dvije uzrasne kategorije te su ostvarili sljedeće rezultate:

Čitaj više

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se