All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Šaškin&Bitterman dobitnici "fair play" nagrade

Završio je 68. izbor najboljih sportaša godine u organizaciji Sportskih novosti. Ove godine je svoj glas najboljima dalo 290 sportskih novinara iz 55 redakcija iz cijele Hrvatske, a
U ovogodišnjoj anketi, 68. po redu, sudjelovala su 290 novinarki i novinara iz 55 redakcija, a svečanost dodjele nagrada održana je u nedjelju u studiju HRT-a Anton Marti u Zagrebu, u nazočnosti brojnih sportskih djelatnika i uzvanika.


Nagradu 'fair-play' dobila je hrvatska posada na Rallyu Dakar 2019.  Daniel Šaškin član Automobilistiškog kluba D.T. Poreč i Saša Bitterman, član Automobilističkog kluba Opatija motorsport , koji su unatoč velikih problema s vlastitim vozilom u bespućima Perua pružili pomoć izravnim konkurentima francuskoj posadi, koji su ostali bez goriva pa su ih otšlepali do točke tankiranja kao i drugoj francuskoj posadi ustupajući joj svoje rezervne dijelove čime su im omogućili nastavak natjecanja. Usprkos svim nedaćama naša je posada stigla do cilja u Limi osvojivši 38. mjesto.

Izvor: 24 sata

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se