All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Poziv na upis u 3. Malu planinarsku školu Planinarskog društva Opatija

Planinarsko društvo „Opatija“ poziva djecu između 9 i 12 godina da se upišu u 3. Malu planinarsku školu, koju organizira u ožujku i travnju 2020. godine. Maksimalan je broj sudionika 30. Polaznici će steći osnovna znanja o planinarskoj opremi, orijentaciji, kretanju i boravku u planini, planinarskoj etici i ponašanju, planiranju izleta, povijesti planinarstva i alpinizma, osnovama meteorologije i opasnostima u planini te se upoznati s osnovama penjanja i speleologije.

Predavanja se održavaju uglavnom u Planinarskom domu „Poklon“, kojim Planinarsko društvo „Opatija“ upravlja, a tek manjim dijelom u opatijskoj Vili „Antonio“. Glavni dio aktivnosti održava se na otvorenome na području Učke, a organiziran je i jedan izlet vlakom. Svi su izleti jednodnevni, osim zadnjeg vikenda, kada će se održati dvodnevna vježba i polaznici moraju obvezatno prespavati u Planinarskom domu „Poklon“. Moguće je primiti samo 30 kandidata, pa će se sve prijave uvažavati redoslijedom zaprimanja. Zbog potencijalno velikog interesa, a radi maksimalne pravednosti zaprimanja prijava, one se primaju isključivo putem službene adrese elektroničke pošte Društva (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), gdje treba biti obavezno navedeno:

Prijava na MPŠ 2020. (preporuča se staviti u naslov e maila)
ime i prezime djeteta
godine djeteta (u zagradi navesti datum rođenja)
ime i prezime prijavitelja (roditelja/skrbnika)

Školarina iznosi 150,00 kn. Više informacija može se doznati od voditeljice Škole Ivane Eterović (098/176-3498).

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se