Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Četvorica odlučuju o prvaku Formule driver

formula driver plakatPozivu organizatora iz AK Buzet Autosport i AK Opatija Motorsport odazvalo se 230 natjecatelja od čega će se njih 116 natjecati u konkurenciji HAKS kupa, a 114 promotivno za Nagradu organizatora.

Grobničko polje - Rekordan broj natjecatelja jurit će na Automotodromu Grobnik ove nedjelje, 20. studenog u sklopu posljednje utrke jednog od najpropulzivnijih natjecanja u Hrvatskoj - 'Formuli driver'. „SMX & Becker Formula Driver“ peto je ovogodišnje, ujedno odlučujuće, natjecanje HAKS Kupa Formule driver - najmlađe te ujedno najbrojnije discipline auto sportova u Hrvatskoj.

Čitaj više

Natječaj za dodjelu subvencija školarina u 2022. godini

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je Natječaj za dodjelu subvencija školarina u 2022. godini osvajačima medalja na olimpijskim igrama, paraolimpijskim igrama i olimpijskim igrama gluhih te bivšim i sadašnjim vrhunskim sportašima.

Čitaj više

Tjedan sportskog usavršavanja PGŽ 2022.

Zajednica sportova PGŽ šestu godinu zaredom organizira Tjedan sportskog usavršavanja PGŽ od 3. do 13. listopada 2022. g. Tijekom osam dana predavanja mogu se čuti raznovrsne teme sportske problematike. Cilj je educirati i usavršavati sportski kadar, ali uključiti i zainteresirano građanstvo.PROGRAMPRIJAVE.

Preddiplomski stručni studiji Izobrazba trenera

U tijeku su upisi na preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera Studijskog centra za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u ljetnom roku. Prijave na studij će se vršiti do 10.6.2022. godine isključivo preporučeno poštom. Razredbeni postupak održati će se u utorak 28.6.  i eventualno srijedu 29.6.2022. godine.
Više informacija na:https://www.kif.unizg.hr/scit/upisi_na_studij

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se