Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Javni poziv za prijavu programa i projekata za zadovoljenje javnih potreba iz područja sporta PGŽ u 2024. g.

Zajednica sportova PGŽ objavljuje Javni poziv za prijavu programa i projekata za zadovoljenje javnih potreba iz područja sporta Primorsko-goranske županije u 2024. g.

Javni poziv za prijavu programa JPS Zajednice za 2024. g. (puni tekst javnog poziva)

Prijedlozi Programa s popratnom dokumentacijom, pripremljeni u skladu s ovim Pozivom dostavljaju se
elektronskom poštom (mailom) na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
(prijave šaljite u pdf ili word formatu)

Rok za podnošenje pisanih prijedloga je 30 dana od objave javnog poziva, a zaključno do 22. studenog 2023. godine.

Čitaj više

Tjedan sportskog usavršavanja 2023.

ZSPGZZajednica sportova PGŽ sedmu godinu zaredom organizira Tjedan sportskog usavršavanja PGŽ od 9. do 13. listopada 2023. godine. 

Tijekom pet dana programa moći će se čuti raznovrsna predavanja na teme sportske problematike. Cilj je educirati i usavršavati sportski kadar, ali uključiti i zainteresirano građanstvo.

Čitaj više

9. izdanje utrke 'Inter cars Učka 2023.' - Čak 179 natjecatelja jurit će obroncima Učke

IC2023Opatija - Druga stanica ovogodišnjeg izdanja Formula driver HAKS kupa tradicionalno je legendarna staza na Učki. Naime, 9. izdanje međunarodne auto utrke  'Inter Cars Učka 2023.' iz kalendara Formula driver održat će se ovog vikenda (15. i  16. srpnja) na obroncima Učke, a isto se boduje za HAKS Kup Formule driver, te prvenstva Auto i karting lige Zapad HAKS-a te Auto i karting saveza Istre. Staza, od prije nekoliko godina produljena na 3.600 metara, sa startom u Veprincu, bit će na brzim i ravnim dijelovima usporena s devet šikana. Održat će se trening i dvije bodovne vožnje, a kao šlag na kraju bit će TOP 5 vožnja. Organizator svoje sjedište ima u novouređenom Društvenom domu Veprinac uz koji će se odvijati tehnički prijam i verifikacija u subotu od 14 do 18 sati. Nedjeljno jutro od 8,30 sati predviđeno je za trening, a u 11 sati je svečanim otvaranjem najavit će se start prve bodovne vožnje. Oko 19 sati u Parku vozača najuspješnijima će biti uručena zaslužena sportska priznanja.

Čitaj više

Izdana opatijska nogometna kronika "NK Opatija - Ti će vavek Prva dama bit"

Promocija kronike opatijskog nogometnog kluba „NK Opatija – Ti će vavek Prva dama bit“ održat će se 13. srpnja, a od toga trenutka knjiga će se naći u prodaji. Cijena primjerka biti će 40 eura, a moći će se kupiti u prostorijama nogometnog kluba u Opatiji.

Opatija – Opatijska nogometna kronika „NK Opatija – Ti će vavek Prva dama bit“ ugledala je svjetlo dana. U nakladi Nogometnog kluba „Opatija“, a pod paskom urednika, Marine Kirigin Brajković i Aleksandra Monara ukoričena je 111 godina duga povijest opatijskog nogometnog kluba. U izradu ove publikacije svojim autorskim radom, uz dva navedena urednika, uključili su se i Marinko Lazzarich, Amir Muzur, Mladen Sinožić, Kristina Tubić i Roberto Žigulić, a sve je rezultiralo 400 stranica „debelom“ kronikom sportskog kluba u kojoj su zabilježeni svi važniji sportski događaji, ali i ispričane priče o ljudima koji su dio sebe „utkali“ u rad i djelovanje kluba.

Čitaj više

OBAVIJEST – SPORTSKI DNEVNI BORAVAK SE PREBACUJE ZA DVA TJEDNA

Sportski dnevni boravak na temu “Obrt i samostalna sportska djelatnost” koji se trebao održati u srijedu 03.5.2023, prebacuje se za točno 14 dana te će se održati u srijedu 17.5.2023. sa početkom u 16:00 sati u predavaoni Veleučilišta PAR. 

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se