All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

U ponedjeljak starta škola jedrenja u Ičićima

Yacht Club Croatia organizira Skolu jedrenja za djecu od 7 do 12 godina, u marini u Ičićima, na jedrilicama klase optimist. Pocetak škole jedrenja je u ponedeljak 14.6. Škola jedrenja traje do početka nove školske godine. Skola se odvija u ciklusima od ponedeljka do petka, svaki drugi tjedan, u terminu 18.00 -19.30.
Klub se nalazi na ulazu marine u Ičićima. Opremu osigurava klub. Potrebne su samo kape, krema za suncanje, voda, majica s UV zastitom po zelji.

Čitaj više

Natječaj za upis kandidata na Studijski centar za izobrazbu trenera u ljetnom roku

Studijski centar za izobrazbu trenera pri Kineziološkom fakultetu u Zagrebu raspisao je Natječaj za upis pristupnika na preddiplomske stručne studije za izobrazbu trenera, u ak. 2021./22. Prijave na studij odvijati će se od 31.5. do 11.6.2021. godine. Razredbeni postupak održati će se u petak 2.7.2021. i eventualno u subotu 3.7.2021. godine.Tekst natječaja, upute i potrebne obrasce za prijavu možete pronaći na sljedećoj poveznici

Čitaj više

Sudjelovanje udruga na Danima otvorenih vrata udruga

Čitaj više

14. tjedan psihologije u Hrvatskoj – Rijeka psihologije

Članovi Sekcije za psihologiju sporta i tjelesnog vježbanja Hrvatskog psihološkog društva pozivaju sve zainteresirane na besplatne radionice i predavanja u sklopu 14. tjedna psihologije koji se održava od 15. do 21.2.2021.

Sve detaljne informacije potražite na https://rijekapsihologije.uniri.hr/novosti

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se