Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Objavljen Javni poziv za potporu turističkim događanjima u 2022. godini

Turistička zajednica grada Opatije objavila je Javni poziv za dodjelu potpora iz programa „Potpore za turistička događanja u 2022. godini.“ Sredstva potpore odobravat će se i za sportske manifestacije.

Javni poziv otvoren je do 01. travnja 2022. godine.

Cjeloviti tekst Javnog poziva za dodjelu potpora iz programa „Potpore za turistička događanja u 2022. godini.“ Zajedno s obrascima za prijavu objavljen je na web stranici Turističke zajednice grada Opatija

In memoriam: Preminuo je Odisej Kurelić, istaknuti opatijski sportaš i sportski djelatnik

Odisej KurelićTužna vijest prostrujila je jutros u sportskim krugovima diljem županije, ali i Hrvatske, preminuo je Odisej Kurelić (1958.-2022.). Izniman košarkaš koji je u mladosti igrao za Opatiju, Kvarner i Šibenku, da bi trenersku karijeru nastavio u matičnoj Opatiji u koju se vraćao nekoliko puta, zatim u DIMP Basketu i Kantridi te u Kvarneru 2010. gdje je obnašao dužnost pomoćnog trenera seniorske ekipe.

Čitaj više

Potpisan godišnji ugovor s Rijeka sportom

Grad Opatija i Rijeka sport d.o.o. potpisali su Ugovor o davanju na korištenje sportskih objekata u 2022. godini. Ugovor se odnosi na korištenje Bazena Kantrida, bazena za skokove u vodu i Stadiona Kantrida za treninge i natjecanja opatijskih sportskih klubova, odnosno NK Opatija i Vaterpolo kluba Opatija. Proračunom Grada Opatije za 2022. godinu za tu je namjenu osiguran ukupni iznos od 600 tisuća kuna.

Čitaj više

Promocija monografije ”Prvih 70 godina Planinarskog društva Opatija”

PD OpatijaPNGSvečanom skupštinom Planinarskog društva Opatija  u Centru Gervais proslavljena značajna obljetnica – 70 godina Planinarskog društva Opatija, povodom čega je predstvljena i monografija “Prvih 70 godina Planinarskog društva Opatija” autorica Ivane Eterović i Tine Ružić. Na skupštini su dodijeljena prigodna priznanja članovima PD Opatija, udruge koja je svojom brojnošću vodeća u Primorsko-goranskoj županiji.

Čitaj više

Smjernice sportašima za očuvanje mentalnog zdravlja

Hrvatska psihološka komora izdala je smjernice sportašima za očuvanje mentalnog zdravlja za vrijeme provođenja sigurnosnih mjera tijekom trajanja epidemije (pandemije) COVID-19, dostupne ovdje.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se