All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Obavijest o natječaju za upis na specijalistički diplomski stručni studij za izobrazbu trenera

Kineziološki fakultet u Zagrebu je po prvi put od 2008. godine raspisao natječaj za upis pristupnika na Specijalistički diplomski stručni studij za izobrazbu trenera. Prijave za navedeni studij počinju DANAS (ponedjeljak 14. rujna) i traju do 18. rujna 2015. godine.

Prema novousvojenom nastavnom planu i programu studija u trajanju od dvije godine, završetkom studija stiče se 120 ECTS bodova (ukupno 300 ECTS bodova sa stručnim studijem) i stručni naziv STRUČNI SPECIJALIST TRENERSKE STRUKE.

NATJEČAJ

PRIJAVA

ODLUKA O UVJETIMA UPISA PRISTUPNIKA NA DVOGODIŠNJI SPECIJALISTIČKI DIPLOMSKI STRUČNI STUDIJ ZA IZOBRAZBU TRENERA

U slučaju potrebe za dopunskim informacijama možete se obratiti tajnici predstojnika Studijskog centra za izobrazbu trenera Ivani Degirmendžić (01/ 36 58 623, E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) te Studentskoj službi Kineziološkog fakulteta na broj telefona 01/36 58 625 ili putem elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se