All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Usvojena Strategija razvoja sporta Primorsko-goranske županije 2016. – 2020.

Jučer je na županijskoj Skupštini jednoglasno podržano usvajanje Strategije razvoja sporta PGŽ za razdoblje od 2016. – 2020. g. Izrada dokumenta započela je 2014. godine, a obuhvatila je značajnije djelatnosti u okviru županijskog sporta. Karakteristike Strategije su uključenost velikog broja sudionika u sportu, korelacija s Razvojnom strategijom županije za isto vremensko razdoblje te ostalim strateškim dokumentima, detaljna analiza stanja najvažnijih sportskih djelatnosti, ukazivanje na razvojne probleme i potrebe sporta te stvaranje kvalitetne podloge za daljnje financiranje sporta.

U narednom se periodu očekuje izrada akcijskog plana koji će sukladno strateški postavljenim ciljevima detaljnije razraditi mjere i aktivnosti koje je potrebno poduzeti te definirati nositelje istih kako bi se riješili akutni problemi županijskog sporta.

Usvojena Strategija razvoja sporta Primorsko-goranske županije 2016. – 2020 s prilozima

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se