All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Povoljniji uvijeti za sportaše u Jadran hotelima d.d.

Zajednica sportova PGŽ, Riječki sportski savez i Jadran hoteli d.d. potpisali su Sporazum o suradnji kojim se reguliraju povoljniji uvjeti za  smještaj sportaša, sportskih trenera, sudaca i djelatnika u objektima Jadran hotela d.d. 
Svečano potpisivanje sporazuma održano je u hotelu Continental gdje je domaćin g. Damir Balenović, direktor prodaje i markeringa Jadran hotela d.d. zahvalio na inicijativi sportskih zajednica Grada i Županije za pokretanje međusobne poslovne suradnje.

Povoljnijim uvjetima smještajnih kapaciteta u hotelima Continental, Neboder, Jadran i Lucija daje se neposredna potpora organiziranju sportskih natjecanja za sve uzrasne kategorije, istaknuo je predsjednik Riječkog sportskog saveza g. Samir Barać. Veljko Karabaić, predsjednik Zajednice sportova PGŽ naglasio je važnost ovog sporazuma ne samo za 25 županijskih saveza i preko 20.000 županijskih sportaša nego i samo funkcioniranje sporta uopće na ovom prostoru. Potporu projektu dali su Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka a presici je prisustvovao i v.d. pročelnik Upravnog odjela za sport i tehničku kulturu grada Rijeke g. Renato Kostović.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se