Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Preminuo Mladen Škrapac

Skrapac Mladen 1U 61. godini života preminuo Mladen Škrapac, stolnotenisač, trener i sportski djelatnik, tužnu vijest objavio je Hrvatski stolnoteniski savez.

Rođen je 25. prosinca 1962. u Rijeci. U igračkoj karijeri nastupao je za Opatiju '08., Srdoče i Kvarner. U mlađim kategorijama je osvajao medalje na državnim i regionalnim prvenstvima te mnogobrojnim turnirima. Trenerski posao obavljao je u Srdočima, Kvarneru, Opatiji '08., Malinskoj Dubašnici i Mladosti. Od 1993. do 2006. bio je istaknuti član seniorske ekipe STŠK Srdoči, a od 1994. do 2002. postao je trener u klubu zadužen za sve uzrasne kategorije. Od 2020. ponovno radi kao trener u Srdočima, kao i u Opatiji '08.


U dugoj trenerskoj karijeri velik broj djece naučio je osnovama stolnog tenisa te ih uveo u sportski život. Vodio je 20-ak kampova pod ingerencijom Hrvatskog stolnoteniskog saveza, kao i pripreme kadetskih i juniorskih reprezentacija te je iste vodio na međunarodnim turnirima. U klupskoj karijeri trenirao je 21 kadetskog i juniorskog reprezentativca. 
Mladene, hvala ti za sve lijepe trenutke u arenama i izvan njih te velik doprinos hrvatskom stolnom tenisu. Hrvatski stolnoteniski savez izražava sućut obitelji i prijateljima.

Posljednji ispraćaj Mladena Škrapca biti će u utorak, 19. prosinca, u 14 sati na Opatijskom groblju.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se