Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Održan 33. Kup mladosti 2023

Karate Kup mladostiU subotu, 25. veljače 2023. godine održan je karate turnir pod nazivom 33. KUP MLADOSTI2023. u Ivanić Gradu. Turnir je bio za uzraste od cicibana (6 god.) do ml. kadeta (14 god.) u katama i borbama pojedinačno. Na turniru je sudjelovalo 314 natjecatelja iz 36 klubova i 2 države (Hrvatska i Italija). Karate klub Opatija predstavljali su: Lidija Tasić, Leona Fatović, Karlo Jukičić i Ivan Ujčić. Osvojeno je jedno srebrno i 3 brončana odličja.

Čitaj više

Vaterpolo:Dvije pobjede Opatijaca u Mariboru

Pobjedama protiv Calcit Kamnika i Pallanuoto Trieste vaterpolisti VK Opatija LRH osvojili su treće mjesto u regularnom djelu AWL te ih u polufinalu završnog turnira čeka ogled sa kranjskim Triglavom.Drugi polufinalni par čine Ljubljana Slovan i Calcit Kamnik, a završnica ovogodišnje AWL igra se krajem ožujka u Ljubljani.

Maribor, bazen Pristan

VK Opatija LRH : VD Calcit Kamnik  14 : 10 ( 3 : 2, 4 : 4, 2 : 1, 5 : 3 )

VK Opatija LRH: Dipić, B.Smokvina 3, Tomić 1, Vucelić, Peroš 1, Blažić 1, Kaluđerović 1, Lu.Dujmić 4, Le.Dujmić 1, Petrić 2, Sklepić, T.Smokvina, Kolanović

Jana Redžić na postolju 21. Croatia Opena

JRedžićOd petka do nedjelje, 23.- 25. rujna 2022. godine u Rijeci je održano Otvoreno prvenstvo Hrvatske u karateu pod nazivom 21. CROATIA OPEN koji je okupio 1.608 natjecatelja iz 232 kluba i 19 zemalja. Prvenstvo je bilo za uzraste od 6 godina do seniora u borbama i katama pojedinačno i za uzraste od 12 godina do seniora u katama ekipno te natjecanje u katama za para-karate. Ovo je ujedno bio zadnji, 3. po redu, Izborni turnir za kadete, juniore i ml. seniore za predstojeće Svjetsko prvenstvo koje se održava u Turskoj krajem listopada. Za Karate klub Opatija nastupilo je četvero natjecatelja u šest kategorija. To su: Anton Baždarić, Lana Rogović, Jana Redžić i Ela Redžić.

U iznimno jakoj konkurenciji Jana je uspjela osvojiti brončanu medalju u kategoriji  djevojčice 13/14 godina -59kg.

Čitaj više

Održan 26. Međimurje Open 2022.

Proteklog vikenda održan je jaki međunarodni karate turnir u Čakovcu. 26. MEĐIMURJE OPEN 2022. koji je ujedno bio i Izborni za kadete, juniore i ml. seniore za Svjetsko prvenstvo koje se održava krajem listopada u Konyi (Turska). Na turniru je sudjelovalo 1.017 natjecatelja iz 112 klubova i 12 zemalja. Turnir se održao u borbama pojedinačno za uzraste od 7 godina do seniora i u katama pojedinačno i ekipno za uzraste od 6 god. do seniora i veterana. Iz našeg kluba je sudjelovalo četvero natjecatelja u šest kategorija: Anton Baždarić, Lana Rogović, Jana Redžić i Ela Redžić - rekao je trener Karate kluba Opatija, Dragutin Galina.

Čitaj više

Talanta - najbrža jedrilica regate "Susak za dvoje"

TalantaRegata Susak za dvoje i Susak za posade u organizaciji Yacht Cluba Croatia, startala je po planu, u petak 26.11. u 10 sati ujutro. Po laganoj tramontani, 10 jedrilica s dvojcima te 8 jedrilica s punim posadama, startalo je ispred Aci marine Opatija u Ičićima, te se uputilo prema Velim vratima, gdje ih je dočekao jugozapadnjak 15-20 čv. Brže jedrilice, taj je jugozapadnjak pratio skroz do otoka Suska, dok je dio sporijih jedrilica ostao u bonaci između Grada Cresa i Lubenica. Navedena bonaca, dočekala je i najbrže jedrilice u povratku, te su do subote ujutro oko 5, brže jedrilice nestrpljivo čekale vjetar dok im se velikom brzinom približavao ostatak flote, koji je Susak okrenuo mnogo kasnije, ali je s umjerenim jugom u krmu, brzo nadoknađivao zaostatak. Borba se nastavila u Velim vratima, u kojima je jugo osjetno oslabilo, te su se posade odlučivale za različite taktike prolaza. Nekoliko se jedrilica konstantno izmjenjivalo u vodstvu, te se o pobjednicima odlučivalo na potezu Lovran-Ičići, gdje je 8 jedrilica ušlo izjednačeno. Tu je na scenu nastupila treća nevera koja je, tijekom noći i jutra, prešla preko natjecatelja.

Čitaj više

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se