Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Jana Redžić na postolju 21. Croatia Opena

JRedžićOd petka do nedjelje, 23.- 25. rujna 2022. godine u Rijeci je održano Otvoreno prvenstvo Hrvatske u karateu pod nazivom 21. CROATIA OPEN koji je okupio 1.608 natjecatelja iz 232 kluba i 19 zemalja. Prvenstvo je bilo za uzraste od 6 godina do seniora u borbama i katama pojedinačno i za uzraste od 12 godina do seniora u katama ekipno te natjecanje u katama za para-karate. Ovo je ujedno bio zadnji, 3. po redu, Izborni turnir za kadete, juniore i ml. seniore za predstojeće Svjetsko prvenstvo koje se održava u Turskoj krajem listopada. Za Karate klub Opatija nastupilo je četvero natjecatelja u šest kategorija. To su: Anton Baždarić, Lana Rogović, Jana Redžić i Ela Redžić.

U iznimno jakoj konkurenciji Jana je uspjela osvojiti brončanu medalju u kategoriji  djevojčice 13/14 godina -59kg.

Čitaj više

Održan 26. Međimurje Open 2022.

Proteklog vikenda održan je jaki međunarodni karate turnir u Čakovcu. 26. MEĐIMURJE OPEN 2022. koji je ujedno bio i Izborni za kadete, juniore i ml. seniore za Svjetsko prvenstvo koje se održava krajem listopada u Konyi (Turska). Na turniru je sudjelovalo 1.017 natjecatelja iz 112 klubova i 12 zemalja. Turnir se održao u borbama pojedinačno za uzraste od 7 godina do seniora i u katama pojedinačno i ekipno za uzraste od 6 god. do seniora i veterana. Iz našeg kluba je sudjelovalo četvero natjecatelja u šest kategorija: Anton Baždarić, Lana Rogović, Jana Redžić i Ela Redžić - rekao je trener Karate kluba Opatija, Dragutin Galina.

Čitaj više

Talanta - najbrža jedrilica regate "Susak za dvoje"

TalantaRegata Susak za dvoje i Susak za posade u organizaciji Yacht Cluba Croatia, startala je po planu, u petak 26.11. u 10 sati ujutro. Po laganoj tramontani, 10 jedrilica s dvojcima te 8 jedrilica s punim posadama, startalo je ispred Aci marine Opatija u Ičićima, te se uputilo prema Velim vratima, gdje ih je dočekao jugozapadnjak 15-20 čv. Brže jedrilice, taj je jugozapadnjak pratio skroz do otoka Suska, dok je dio sporijih jedrilica ostao u bonaci između Grada Cresa i Lubenica. Navedena bonaca, dočekala je i najbrže jedrilice u povratku, te su do subote ujutro oko 5, brže jedrilice nestrpljivo čekale vjetar dok im se velikom brzinom približavao ostatak flote, koji je Susak okrenuo mnogo kasnije, ali je s umjerenim jugom u krmu, brzo nadoknađivao zaostatak. Borba se nastavila u Velim vratima, u kojima je jugo osjetno oslabilo, te su se posade odlučivale za različite taktike prolaza. Nekoliko se jedrilica konstantno izmjenjivalo u vodstvu, te se o pobjednicima odlučivalo na potezu Lovran-Ičići, gdje je 8 jedrilica ušlo izjednačeno. Tu je na scenu nastupila treća nevera koja je, tijekom noći i jutra, prešla preko natjecatelja.

Čitaj više

Baždarić peti na Balkanskom prvenstvu

balkansko bazdaricOd petka do nedjelje, 26.- 28. studenog 2021. godine održalo se BALKANSKO PRVENSTVOza kadete, juniore i ml. seniore u Rijeci. Na istom je sudjelovalo 777 natjecatelja iz 13 zemalja. Kao što vidimo sudjelovale su sve države Balkana. Broj sudionika nam govori kolika je bila konkurencija i koliko je zahtjevno bilo to natjecanje tako da je vrlo teško bilo osvojiti odličje. Prvenstvo se održalo u obje discipline - kate i borbe pojedinačno i ekipno. Iz našeg kluba je nastupao Anton Baždarić u ktg ml. seniora +84 kg.

Čitaj više

Enrico Marotti srebrni

marottieSvjetsko prvenstvo u disciplini slalom u jedrenju na dasci održanmo je prošlog tjedna u Bolu na Braču.
PWA Bol ove se godine prvi put odvijao na samome Zlatnom ratu, a prvi je put i da se boduje za prvenstvo najvećim brojem bodova što je omogućilo da u Hrvatskoj pogledamo sportske bravure najboljih natjecatelja svjetskoga windsurfinga.

Čitaj više

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se