Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Baždarić brončani na Grand Prix Slovakia

Grand Prix SlovakiaProtekli vikend,  Anton Baždarić, član Karate kluba Opatija osvojio je brončanu medalju u kategoriji juniora +76. kg na međunarodnom turniru GRAND PRIX SLOVAKIA u Bratislavi (Slovačka) na kojem je u dva dana nastupalo 2.118 natjecatelja iz 32 države među kojima je

U subotu su na rasporedu bile WKF kategorije (kadeti, juniori, ml. seniori i seniori) u borbama i katama pojedinačno, a u nedjelju su bili uzrasti od mlađih učenika do mlađih kadeta. Na turniru je nastupala i Hrvatska reprezentacija u proširenom sastavu u uzrastima kadeta, juniora i U-21. U sklopu reprezentacije uz Antona nastupila je i Katja Knežević, koja je ovog puta ostala bez plasmana. Hrvatska je ovdje osvojila 8 medalja (3 zlatne, 1 srebrnu i 4 brončane).

Sve u svemu veoma sam zadovoljan nastupom Katje, a pogotovo Antona koji je osvojio brončano odličje i pokazao da je među najboljim borcima Europe u toj kategoriji - rekao je trener Karate kluba Opatija, Dragutin Galina.

IZVOR: Karate klub Opatija

FOTO: Karate klub Opatija

 

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se