Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Enrico Marotti srebrni

marottieSvjetsko prvenstvo u disciplini slalom u jedrenju na dasci održanmo je prošlog tjedna u Bolu na Braču.
PWA Bol ove se godine prvi put odvijao na samome Zlatnom ratu, a prvi je put i da se boduje za prvenstvo najvećim brojem bodova što je omogućilo da u Hrvatskoj pogledamo sportske bravure najboljih natjecatelja svjetskoga windsurfinga.


Ovogodišnji pobjednici su Maciek Rutkowski i Sara Wennekes, dok je Enrico Marotti (DSNM Volosko) završio drugi u ukupnom poretku, a Palma Čargo završila druga u foil konkurenciji i treća u fin (peraja) konkurenciji.

Od naših ostalih predstavnika Luka Mratović bio je 18., Matko Jovanović 29., Ian Anić 32., Ivica Podrug 36. te Mistral Matulja 38. U ženskoj konkurenciji Katarina Pelivan je bila osma, Lara Bulić deveta i Urška Kavčič Desnica deseta u natjecanju na peraji. Tijekom šest dana natjecanja 39 muškaraca i jedanaest žena natjecali su se u ukupno 15 zasebnih regata.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se