Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Baždarić peti na Balkanskom prvenstvu

balkansko bazdaricOd petka do nedjelje, 26.- 28. studenog 2021. godine održalo se BALKANSKO PRVENSTVOza kadete, juniore i ml. seniore u Rijeci. Na istom je sudjelovalo 777 natjecatelja iz 13 zemalja. Kao što vidimo sudjelovale su sve države Balkana. Broj sudionika nam govori kolika je bila konkurencija i koliko je zahtjevno bilo to natjecanje tako da je vrlo teško bilo osvojiti odličje. Prvenstvo se održalo u obje discipline - kate i borbe pojedinačno i ekipno. Iz našeg kluba je nastupao Anton Baždarić u ktg ml. seniora +84 kg.

U izuzetno teškoj konkurenciji Anton se borio za brončanu medalju ali na žalost nije uspio i time je osvojio plasman 5. mjesto. Medalja mu je za dlaku izmakla iz ruku. Moram reći da je u ovakvoj konkurenciji i 5. mjesto vrlo dobar rezultat - zaključio je ispred Karate kluba Opatija, trener Galina.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se