Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Održan 26. Međimurje Open 2022.

Proteklog vikenda održan je jaki međunarodni karate turnir u Čakovcu. 26. MEĐIMURJE OPEN 2022. koji je ujedno bio i Izborni za kadete, juniore i ml. seniore za Svjetsko prvenstvo koje se održava krajem listopada u Konyi (Turska). Na turniru je sudjelovalo 1.017 natjecatelja iz 112 klubova i 12 zemalja. Turnir se održao u borbama pojedinačno za uzraste od 7 godina do seniora i u katama pojedinačno i ekipno za uzraste od 6 god. do seniora i veterana. Iz našeg kluba je sudjelovalo četvero natjecatelja u šest kategorija: Anton Baždarić, Lana Rogović, Jana Redžić i Ela Redžić - rekao je trener Karate kluba Opatija, Dragutin Galina.

Anton Baždarić je radio ktg seniora +84 kg i ktg ml. seniora +84 kg. U ktg seniora je dobro odradio i osvojio je srebrno odličje. U ktg ml. seniora nije odradio onako kako on zna i može i tu je ostvario plasman 5. mjesto. Očekivali smo bolji rezultat ali ne ispadne uvijek onako kako bi mi to željeli.

Lana Rogović je radila ktg kadetkinja -54 kg i ostvarila plasman 5. mjesto. Naime Lana je došla do polufinala i tu je nesretno izgubila 1:0 devet sekundi prije kraja borbe. Time je ušla u repasaž i radila borbu za broncu. U toj borbi je nedostajalo malo sportske sreće. Lana je pokazala dobru fizičku spremu ali neke male pogreške su je stajale osvajanja odličja.

Jana je radila ktg kadetkinja +54 kg i ktg djevojčica 13/14 godina -59 kg. U ktg kadetkinja nije uspjela ostvariti plasman izgubivši u četvrtfinalu. Kako je njezina protivnica izgubila u polufinalu nije joj omogućila repasaž kroz koji bi pokušala doći do trećeg mjesta. U ktg djevojčica 13/14 godina je osvojila brončano odličje. Jana je prije desetak dana imala koronu koja je prije toga trajala 10 dana i u tom periodu nije mogla trenirati i vidjelo se da je ona uzela svoj danak.

Ela je radila ktg djevojčica 11/12 godina -49 kg i osvojila brončano odličje. Ela je radila dosta dobro i malo je nedostajalo da uđe u finale i da osvoji sjajnije odličje - zaključio je Galina. 

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se