Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Održan 33. Kup mladosti 2023

Karate Kup mladostiU subotu, 25. veljače 2023. godine održan je karate turnir pod nazivom 33. KUP MLADOSTI2023. u Ivanić Gradu. Turnir je bio za uzraste od cicibana (6 god.) do ml. kadeta (14 god.) u katama i borbama pojedinačno. Na turniru je sudjelovalo 314 natjecatelja iz 36 klubova i 2 države (Hrvatska i Italija). Karate klub Opatija predstavljali su: Lidija Tasić, Leona Fatović, Karlo Jukičić i Ivan Ujčić. Osvojeno je jedno srebrno i 3 brončana odličja.

Lidija Tasić je radila kate u ktg učenica i osvojila brončano odličje.

Leona Fatović je radila kate u ktg ml. kadetkinja i bila je brončana kao i Lidija.

Karlo Jukičić je radio kate i borbe u ktg učenika. U katama je osvojio srebrno odličje, a u borbama ktg +54 kg je zauzeo plasman 5. mjesto.

Ivan Ujčić je radio borbe u ktg učenika -49 kg i osvojio brončano odličje.

Veoma sam zadovoljan sa njihovim rezultatima, jer im je to prvo natjecanje na malo jačem turniru, a Karlu i Ivanu doslovce prvo u borbama. Svi su dali sve od sebe ali vidljivo je da tu nedostaje iskustva. Za prvi put jako dobro. Bitno je da su oni bili sretni i zadovoljni što se vraćaju kući sa osvojenim medaljama - zaključio je trner Karate kluba Opatija, Dragutin Galina.

Izvor i foto: Karate klub Opatija.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se