Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

 • image

  Sportski savez grada Opatije

  Dobrodošli na stranice Sportskog saveza grada Opatije koji trenutno ujedinjuje 36 članica u zajedničku organizaciju.

 • image
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]

Usklađeni smo sa odredbama o GDPR-u.

SRP 18

Opatijci pobjednici dvanaestog izdanja “Krunoslav Brguljan“

Vaterpolo Brguljan 2022Opatijski mlađi juniori pobjednici su tradicionalnog dvanaestog memorijala “Krunoslav Brguljan“.U finalnoj utakmici , nakon preokreta u posljednjoj četvrtini, igrači predvođeni trenerom Kancijanićem savladali su tršćanski Palllanuoto Trieste rezultatom 7 : 5.Iako je finalna utakmica odigrana po veoma teškim uvjetima i velikim valovima nije nedostajalo uzbuđenja i lijepih poteza sa obje strane.Talijani su vodili cijelim tijekom utakmice sve do posljednje četvrtine kada Opatijci prave seriju od 4 : 0 i zasluženo osvajaju prvo mjesto.Inače oba finalista su bez poraza stigla do finalnog sraza pobjedivši sve protivnike u svojim skupinama i polufinalnim utakmicama.Treće mjesto pripalo je mađarskom Egeru pobjedom protiv sunarodnjaka iz MVLC Miskolc, peta je reprezentacija Slovenije U – 16, šesta Vojvodina , a na posljednja dva mjesta su se plasirali riječko Primorje EB i Banja Luka.

Čitaj više

SRP 15

8. izdanje utrke 'Inter cars Učka 2022.' - Gotovo 150 natjecatelja jurit će obroncima Učke

FormulaDriverOpatija - 8. izdanje međunarodne auto utrke iz kalendara Formula driver održat će se ovog vikenda (16. i  17. srpnja) na obroncima Učke, najavili su na današnjoj tiskovnoj konferenciji održanoj u restoranu Molo, organizatori iz AK Opatija Motorsport Martina Puž, gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin,  te predstavnik tvrtke Inter cars d.o.o. Raul Bratović. Natjecanje je međunarodnog karaktera, boduje se za HAKS Kup Formule driver, te prvenstva Auto i karting lige Zapad HAKS-a te Auto i karting saveza Istre. Staza, od prije nekoliko godina produljena na 3.800 metara, sa startom u Veprincu, bit će na brzim i ravnim dijelovima usporena s devet šikana. Organizator će svoje sjedište imati u novouređenom Društvenom domu Veprinac uz koji će se odvijati tehnički prijam i verifikacija u subotu od 15 do 18 sati. Nedjeljno jutro od 8,30 sati predviđeno je za trening, a u 11 sati je svečanim otvaranjem najavit će se start prve bodovne vožnje. Oko 18 sati u Parku vozača najuspješnijima će biti uručena zaslužena sportska priznanja.

Čitaj više

LIP 08

Opatijci uspješni na Kastavskim sportskim igrama

Ela i TeaU nedjelju, 05. lipnja 2022. godine održan je karate turniru sklopuKastavskih sportskih igara u Kastvu na kojem je sudjelovalo 160 natjecatelja iz 11 klubova naše Županije. Turnir je bio za uzraste od 6 do 14 godina u borbama pojedinačno.Karate klub Opatija nastupio je sa šest natjecatelja: Lana Rogović, David Močibob, Jana Redžić, Morena Jakovašić, Ela Redžić i Tea Grozdić. Osvojena su dva zlatna, tri srebrna i jedno brončano odličje.

Čitaj više

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca


Zajednica sportskih udruga grada Opatije

SPORTSKI SAVEZ GRADA OPATIJE

Zajednica sportskih udruga grada Opatije „Sportski savez grada Opatije“ osnovana je 1998. godine s ciljem razvitka i promicanja sporta i sportske rekreacije, poticanja vrhunskog sportskog stvaralaštva, razvitka sportskih aktivnosti djece i mladeži te objedinjavanja i usklađivanja aktivnosti i programa sporta svojih članica. Zajednicu sportskih udruga grada Opatije danas čine 36 sportskih udruga, kako iz olimpijskih, tako i iz neolimpijskih sportova.


Saznaj više
Opatija


LINKOVI

grb opatija

 gpdlogo

thalassotherapia opatija

pod uckom

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se